Vári Gépgyártó és Forgalmazó Kft. - Tel.: +36 92-347501; Fax.: +36 92-511534; E-mail:


Magyar TermékBetongyűrű függeszték, betoncső függeszték, betoncső fogó, betongyűrű fogó, kútgyűrű fogó, kútgyűrű függeszték.

Betongyűrű függeszték

A betongyűrűk, betoncsövek emelésekor fontos a csövek, gyűrűk sérülésmentes megfogása. A helytelen kialakítású eszköz a cső vagy gyűrű részleges, esetleg teljes tönkremenetelét okozhatja. Különösen fontos munkavédelmi szempontból a megfelelő teherbírású, biztonságos betoncső függeszték, betoncső fogó, kútgyűrű fogó, kútgyűrű függeszték alkalmazása.

Betongyűrük emelését és elhelyezését biztonságosan a szorítópofás betoncső függesztékkel végezhetjük el. A tömege kicsi, egyszerű a szerkezete, ezért használata előnyös. A betongyűrűt a függesztőerő szorítóerővé való átalakításával fogja meg.

A megfogó szerkezet a gyűrűvastagság meghatározott tartományában önbeálló, nem szükséges a beállítás. Ha a gyűrűvastagság mégis szükségessé teszi az állítást, akkor ezt a kettős karú csuklón, a csavarorsó megfelelő beállításával szabályozhatjuk. A biztonságos megfogás végett a pofák recézettek.A cégünk által gyártott és forgalmazott betongyűrű függesztékek műszaki adatait a táblázat tartalmazza.

 Betongyűrű függeszték típusa:
 BFG-15 
 Teherbírás (kN):
15 (1500 kp)
 Súly (kg):
47
 Teherlánc hossza (m):
1,5
 Emelhető cső max. külső átmérője (mm):
1000
 Emelhető cső falvastagsági tartománya (mm):
55-150Képek:

(Az egérmutatóval a képre kattintva a mérete növelhető)

Betongyűrű függeszték
Betoncső fogó
megfogó szerkezete

Letölthető dokumentumok: