Vári Gépgyártó és Forgalmazó Kft. - Tel.: +36 92-347501; Fax.: +36 92-511534; E-mail:


Magyar TermékKábelhúzó csörlő, hidraulikus kábelhúzó csörlő, kábelcsörlő, kábel húzó.

Kábelhúzó csörlő

Az építőiparban a gép elnevezésére a következő kifejezések terjedtek el: kábelhúzó csörlő, hidraulikus kábelhúzó csörlő, kábelcsörlő, kábel húzó.

A kábelhúzó csörlő alkalmas hírközlési kábelek, telefonkábelek, erősáramú kábelek műanyag védőcsőbe történő behúzására. A kábel behúzását a fogadó és az indító akna között kell elvégezni a csörlővel.

A cégünk által gyártott hidraulikus meghajtású kábelhúzó csörlő lehet talpas-daruzható alvázra szerelt, vagy mobil utánfutóként vontatható kivitelű.

A gép konstrukciós kialakítása biztosítja a dobra több sorban felcsévélt kötél kíméletes igénybevételét és hosszú élettartamát. A kötél húzását két-korongos húzómű, az un. spilldob végzi. A kötél tárolása külön tároló dobon történik. A tároló dobra több sorban felcsavart kötél rendezett felcsévélését kötélterelő szerkezet teszi lehetővé.

A kötél szabad végét kis erővel meg kell feszíteni lecsévéléshez. A lefutó ág kötélfeszítő erejének megszűnésével a lecsavarodás automatikusan megáll, ezáltal biztosított a lecsévélt-laza kötél összegabalyodás elleni védelme.

A kábelhúzó csörlő fel van szerelve kötélerő mérését végző, ill. szabályozó műszerrel. Az alapgéphez rendelhető diagramíró, mely a fellépő kötélerőt ábrázolja a kötélhossz függvényében.

A cégünk által gyártott csörlők erőforrása kiváló minőségű 4 ütemű HONDA benzinmotor. A beépített kereskedelmi alkatrészek és gépépítő elemek neves beszállítóktól származnak.

Gépeink üzembiztosak, könnyen kezelhetők és karbantarthatóak, hosszú élettartamúak. Kábelhúzó csörlő típusa:
 KCS-2000 
 Max. húzóerő (kN):
20 (2000 kp)
 Motor:
HONDA GX 390
 Teljesítmény:
13 LE / 3600 1/min
 Meghajtás:
hidraulikus
 Húzási sebesség tartomány:
0-15 m/min
 H X Sz x M (mm):
3040 x 1500 x 1250
 Súly (kg):
980Képek:

(Az egérmutatóval a képre kattintva a mérete növelhető)

 
 
 
Hidraulikus kábelhúzó csörlő
KCS-2000
 
 
 

Letölthető dokumentumok: