Vári Gépgyártó és Forgalmazó Kft. - Tel.: +36 92-347501; Fax.: +36 92-511534; E-mail:


Magyar TermékTérkő szállító kocsi, kőszállító kocsi, betonkő szállító kocsi, burkolókő szállító kocsi

Térkő szállító kocsi

Az építőiparban az eszköz elnevezésére a következő kifejezések terjedtek el: Kőszállító kocsi, térkő szállító kocsi, betonkő szállító kocsi, burkolókő szállító kocsi.

A burkolókő szállításra kialakított különleges kocsi alkalmazásával a betonkő burkolatok beépítési teljesítménye nagymértékben megnő. A térkő szállító kocsival a raklapra felhelyezett egységrakat egy teljes oszlopa egyszerre felemelhető és szállítható. A térkő elemek egyenkénti megfogására, átrakására és mozgatására nincs szükség.

A burkolókő szállító kocsi szorítópofái egy mechanizmus segítségével a rakat alsó sorát szorítják össze. A kocsival a raklapról, valamint a földről is felvehető a teljes térkő oszlop. A térköveket beépítő munkás közvetlen közelében helyezhető el a rendezett alakzatú kőhalmaz.

További előnye a kocsi alkalmazásának, hogy a térkő beépítésénél nagy tömegben (nagyobb foltokban) nem kerül egymás mellé eltérő színárnyalatú elem. A gyártás során ugyanis előfordulhat színárnyalati eltérés az egyes gyártási terítékek között. A terítékeket vízszintes rétegekként helyezik el a gyártóművek a raklapokon. Mivel a kocsival az építési munkahelyen függőleges oszloponként történik a raklap „megbontása”, biztosított a rétegek keveredése.

Videó:

video lejátszó hiba. próbáld frissíteni a flash playert, hátha...
Kőszállító kocsi
video


 Térkő szállító kocsi típusa:
 TURBO 
 Teherbírás (kg):
300
 H X Sz x M (mm):
350 x 1340 x 1650
 Súly (kg):
75



Képek:

(Az egérmutatóval a képre kattintva a mérete növelhető)

Térkő szállító kocsi
Betonkő szállító kocsi
Burkolókő szállító kocsi
 

Letölthető dokumentumok: